top of page
2.png

Catalog

Bine ai venit în magazinul meu online (13).png
Bine ai venit în magazinul meu online (14).png

Create cu drag!

Despre Produsele PSYCHE

Într-o lume în care totul funcționează pe un ritm rapid, în care presiunea și stresul sunt prezente în viața de zi cu zi, să ai grijă de sănătatea ta mentală nu mai este un lux, ci o necesitate!

Creierul nostru este bombardat în mod constant cu informații și zgomote iar în lumea digitală de astăzi, este mai important ca oricând ca oamenii să se reconecteze cu obiectele fizice pentru a evita epuizarea și pentru a-și hrăni inspirația.

Colecția PSYCHE a fost concepută pentru a promova obiceiuri zilnice pozitive - care au ca rezultat final un mod de viață mai fericit, mai calm și mai productiv.

Misiunea mea este simplă: să creez produse de înaltă calitate și bine concepute, care funcționează cu adevărat. Speranța mea pentru fiecare produs este să devenă un instrument util pentru a îmbunătăți bunăstarea, mentalitatea și stilul de viață.

recunostinta picioare transparent.png
nou3.png

Recunoștința s-ar putea să te facă mai dăruitor și mai generos cu ceilalți! Dar nu îți face griji, nu este întotdeauna vorba despre bani; în mod paradoxal, există lucruri care de fapt cresc și cresc atunci când le dăruim, cum ar fi compasiunea, empatia și râsul.

ATENȚIE!
transparent suoer bun.png
Produse Personalizate
Bine ai venit în magazinul meu online (7).png

Vei primi un mail cu răspunsul meu în cel mai scrut timp posibil!

Părerea ta contează mult pentru mine, ea mă ajută să îmbunătățesc produsele.

Lasă-mi un mesaj cu feedback-ul tău după achiziția făcută.

Spune-mi despre experiența ta 
De cât timp folosești produsul?
Cât de des folosești produsul?
Te rog să evaluezi satisfacția ta generală:Foarte dezamăgitorPuțin nemulțumit/ăDestul de mulțumit/ăMulțumit/ăEste grozav!Te rog să evaluezi satisfacția ta generală:

Mulțumesc pentru feedback!